Det blir Plutselig Sirkus i sommer også

Da kommer nemlig Plutselig Sirkus, et sirkuskompani ledet av Morten Uglebjerg Norli og Anna Nerdrum Bøgwald, til byen.

På Torvet vil det være forestillinger, sirkusskole og popup-sirkus, som alle er en del sirkuskompaniets visjon om å skape magi og glede for mennesker i alle aldre.

Anna og Morten vil sammen med sine venner fremføre et hjertevarmt sirkusshow designet for hele familien. Publikum kan se frem til imponerende sjonglering, magiske triks og rockeringkunster i verdensklasse.

– Vi reiser rundt i Norge og holder forestillinger samtidig som vi underviser barn, ungdom og voksne. Vi tilbyr et unikt konsept hvor både barn og voksne får muligheten til å lære sirkuskunster etter showet, sier Morten Uglebjerg Norli.

Etter forestillingene får alle interesserte en sjanse til å prøve seg på ulike sirkuskunster. Det blir mulighet for å sjonglere med baller, spinne tallerkener, mestre rockeringer og trikse med flowersticks. Dette gir både barn og voksne en anledning til å utvikle nye ferdigheter og oppdage nye hobbyer.

I tillegg til forestillingene på Torvet, vil Plutselig Sirkus besøke Listaheimen og Farsund omsorgssenter, ledsaget av en barnehage fra hvert sted. Dette besøket understreker sirkusets engasjement for å bringe glede og magi til alle deler av samfunnet, uansett alder.

3 parts bruk er ikke tilatt