Morgenyoga på Badehuset 14 juli kl 09.00

Søndag 14. juli 2024
kl. 09.00 – 10.00

Tre morgener er det yoga for alle med Wenche Krag Beard. Wenche stiller opp og inviterer til gratis yoga i forhåpentligvis morgensol på Badehuset i Farsund.

Wenche er grunnlegger av Yoga Life Studio i Eastbourne UK, er en erfaren yogainstruktør som inspirerer til en transformasjonsfull yogapraksis, og legger vekt på inklusivitet og personlig vekst gjennom yoga. Wenche’s kjærlighets forhold med yoga startet for 24 år siden og har siden dedikert sitt liv til å dele yoga med verden. Wenche er en aktivist innen yoga og hennes passion og kunnskap er smittsom og inspirerende.

Wenche er ei Farsunds jente som vendte nesen ut i verden i en tidlig alder. Nå tilbake i hjembyen med en rik bakgrunn fra både Los Angeles og England hvor hun har tilbragt de siste 27 årene av sitt voksne liv, har etablert seg som en fremstående figur i yogaverdenen. Med en dyp forståelse og lidenskap for yogaens transformative kraft, har Wenche utviklet en unik undervisningsstil og mener yoga er tilgjengelig for alle. Wenche ser på helheten av yoga filosofien og psykologien og reflekterer hennes varierte livserfaringer.

Hennes dedikasjon til yoga førte til grunnleggelsen av Yoga Life Retreats & Holidays, et initiativ som tilbyr yogaferier over hele verden, og som har blitt et populært valg for de som søker en dypere forståelse og praksis av yoga. I 2013 tok Wenche et betydelig skritt videre i sin yogakarriere ved å lansere Yoga Life Teacher Training. Dette programmet har siden gjennomgått en re-branding og er nå kjent som Living Yoga Teacher Training School, et navn som speiler den stadige utviklingen og veksten i hennes undervisningsmetoder.

Wenchers tilnærming til yoga er inkluderende og bygger på en overbevisning om at yoga er for alle, uavhengig av alder, kjønn, fysisk kapasitet eller tro. Gjennom sine klasser, workshops, retreats og lærerutdanningsprogrammer fremmer hun en tilværelse som er modig, gledesfylt og lidenskapelig, og inspirerer sine elever til å bryte fri fra begrensninger og leve autentisk.

Nå gleder Wenche seg til å tilby gratis morgen yoga på Kaperdagene og håper flere vil finne veien til Badehuset og på matta sammen med henne, og hvis det blir litt dårlig vær – ja så går vi bare inn 🙂

IMG_0012