Ukrainske flyktninger inntar torvscenen med musikk og sang

Fredag 15. juli 2022
kl. 16.00

Opptreden av ukrainske flyktninger bosatt i Farsund

Jan Hoholm, som er leder for misjonsstiftelsen Aksjon for Håp, leder dette innslaget hvor takknemlige ukrainere deler sine følelser og tanker. Kontrastene er store. Etter strabasiøs flukt fra bomber og granater, opplever de nå fred og medmenneskelig omsorg og kjærlighet.

Det blir sanginnslag på ukrainsk, og det blir humoristiske innspill, men også alvor, for alle ukrainerne har noen som de kjenner som enten er i krigen, eller er blitt krigsoffer på enn eller annen måte.

Aksjon for Håp har drevet med misjon og hjelpeprosjekter i bl.a. Ukraina i ca. 30 år. Straks krigen brøt ut ble det satt i gang en omfattende innsamlingsaksjon, og det blir stadig overført midler til Aksjon for Håps trofaste lokale samarbeidspartnere i Ukraina, som hjelper mennesker på flukt. De setter sine egne liv i fare for å bringe mat, medisiner etc. til mennesker som lider i krigsområdene.

Under dette ukrainske innslaget vil det bli oppfordret til å bidra med støtte til krigsofre i Ukraina gjennom Vipps: 624039 eller bankkonto: 2801 08 06048.

Mer informasjon om Aksjon for Håps finnes på: www.aksjonforhaap.no 
  

kaperuka-maskott